Joop Braakhekke - 4 - Kookschrift van een kookgek

4 - Kookschrift van een kookgek

Een boek van Joop Braakhekke

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 4 - Kookschrift van een kookgek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Herinneringen. Ze zijn de ingrediënten voor het gerecht dat leven, heet. Bouwstenen voor de toekomst. Soms maken ze je verdrietig, soms vervullen ze je met blijheid. Zo hoort het ook; een gelijkmatig leven is geen leven.

Het kon bijna niet uitblijven; dit vierde boek in de reeks Kookschriften van een Kookgek levert een terugblik op het leven van Joop zelf. Wie inspireerden hem om te worden wat hij nu is: dé inspirator van al die enthousiaste gebruikers van zijn kookboekjes en kijkers naar zijn inspirerende kookshow op televisie waar hij steeds opnieuw laat zien dat koken en eten vooral plezierig moeten zijn. In Kookschrift van een Kookgek 4 vertelt Joop onder andere over de hotelschool in Maastricht, zijn stageperioden, zijn eerste eigen restaurant en andere gebeurtenissen die belangrijk waren in zijn leven en hem maakten tot wat hij nu is. Natuurlijk is er weer een groot aantal recepten opgenomen uit de nationale en internationale keuken die alle duidelijk stap voor stap beschreven zijn. Grappige tekeningen en culinaire illustraties verlevendigen het geheel. De vele tips en informatie op culinair gebied maken ook dit Kookschrift een bron van inspiratie die niet mag ontbreken in de bibliotheek van elke kookliefhebber.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken