ALBERT Verdeyen en Marc van Staen - Albert de Belgique

Albert de Belgique

culinaire kroonjuwelen uit de Belgische keuken

Een boek van ALBERT Verdeyen en Marc van Staen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Albert de Belgique, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Albert Verdeyen herinterpreteert voor ons de grote klassiekers van de Belgische keuken, van de kuststreek tot in de Ardennen. In dit boek geeft hij een volledig overzicht van de culinaire parels van ons mooie land. Bekende lekkernijen en geïnstitutionaliseerde heerlijkheden, gastronomische pronkstukken, streekproducten, nieuwe gerechten en vergeten recepten passeren de revue, in een magistrale optocht die van dit boek de definitieve bijbel, het ultieme naslagwerk van de Belgische kookkunst maken. Tussen twee afleveringen van Start to Cook en Stoemp! door, wilde de Brusselaar al lang deze compilatie maken, die het resultaat is van heel wat opzoekwerk. Een kookboek dat op zijn natuurlijke, legitieme plaats zal zijn in alle keukens van het koninkrijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken