Het Heden ik kookboek
lekker eten ondanks candida, ME, hypoglykemie en voedselallergieen met voorwoord van Renate Dorrestein
Een boek van A.M. Reuzenaar en A. m. Reuzenaar
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het Heden ik kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Vele tienduizenden mensen lijden de laatste jaren aan ME, candidiasis, hypoglykemie of voedselintoleranties. Toen Renate Dorrestein in 1993 Heden ik schreef, kwamen de problemen waarmee deze groep mensen te kampen heeft eindelijk onder de aandacht van een groot publiek. Het werd duidelijk dat men bij het volgen van een dieet heel veel baat kan hebben. Een bijzonder streng dieet: de lijst met verboden proIkten is indrukwekkend lang, het lijstje met wat wèl is toegestaan zorgwekkend kort.
Het volhouden van zo’n regime lijkt haast onmogelijk. Maar daarin komt nu verandering: eindelijk is er Het Heden ik Kookboek. Dit boek bevat niet alleen veel tips en informatie, het maakt vooral duidelijk dat een dieet volstrekt geen vreugdeloze aangelegenheid hoeft te zijn. In plaats van saaie granen en grutten passeert hier een keur aan feestelijke recepten en gerechten waarvan veel patiënten al jaren slechts kunnen dromen.
Met formidabele inventiviteit en grote warenkennis stelde Anne Marie Reuzenaar, zelf ex-candidapatiënt, dit opmerkelijke kookboek samen. Renate Dorrestein: ‘Dit is wat ik de rest van mijn leven, ziek of gezond, elke dag wel wil’.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.