G. Kaayk, A.M. Reuzenaar en A. m. Reuzenaar - Het heden ik kookboek

Het heden ik kookboek

lekker eten ondanks ME, candiasis, hypoglykemie en voedselallergieen

Een boek van G. Kaayk, A.M. Reuzenaar en A. m. Reuzenaar

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het heden ik kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vele tienduizenden mensen lijden de laatste jaren aan ME, cadidiasis, hypoglykemie of voedselintoleranties.
Toen Renate Dorrestein in 1993 Heden ik schreef, kwamen de problemen waarmee deze groep mensen te kampen heeft eindelijk onder de aandacht van een groot publiek.
De meeste patiënten hebben veel baat bij het volgen van een zeer streng dieet. Het Heden ik kookboek staat vol tips en informatie en bevat meer dan 150 gerechten die het volgen van dit dieet tot een feest maken.
In plaats van saaie granen en grutten passeert hier een keur aan feestelijke recepten en gerechten waarvan veel patiënten al jaren slechts kunnen dromen.
Met formidabele inventiviteit en grote warenkennis stelde Anne Marie Reuzenaar, zelf ex-candidapatiënt, dit opmerkelijke kookboek samen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken