Stichting Voedingscentrum Nederland - Alles over E-nummers en etiketten

Alles over E-nummers en etiketten

Een boek van Stichting Voedingscentrum Nederland

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Alles over E-nummers en etiketten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Weet jij wat er allemaal in je eten zit? Je proeft niet alle stoffen die in je eten en drinken zitten, maar je vindt ze wel terug op het etiket. Ze staan er bijvoorbeeld in de vorm van een E-nummer.

Waar staan al die nummers precies voor? Het zijn er te veel om uit je hoofd te leren. Dat hoeft ook niet, want dit boekje heeft een overzicht van alle E-nummers. Je ziet welke stoffen er zijn en in welke producten ze voorkomen. E-nummers zijn veilig. Het is zelfs het meest onderzochte deel van je voeding.

Daarnaast kom je in dit boek te weten hoe je een etiket leest. De verpakking van het product staat vaak volgepropt met cijfers, moeilijke taal en reclameteksten. Wat moet je nu wel en niet geloven en wat betekenen al die afkortingen? Dit boeke is het ideale naslagwerk dat je kan gebruiken als hulpmiddel in de supermarkt of in de keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken