Dipkruiden bij eend

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 74 in Smaak van china .

Keuken:
Chinees
Soort:
condiment

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Epice fines voor verse worst, paté of vullingen of voor te drogen worst

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Polenta

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Mian jin - Tarwegluten

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Basic Phosfate Brine

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]