Amber Albarda - Gezond trakteren

Gezond trakteren

Een boek van Amber Albarda

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Gezond trakteren, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Feestelijke verzameling gezonde kindertraktaties

Leuk en lekker uitdelen op school of kinderdagverblijf wordt een koud kunstje. Ook voor je partijtje of verjaardagsvisite biedt Gezond trakteren uitkomst: alles ziet er even vrolijk en aantrekkelijk uit. Zonder bergen suiker, maar met voedzame en heerlijke ingrediënten. Het lekkers is bovendien geschikt om van iedere gewone dag een feestdag te maken! 

Van fruitegels tot paddenstoelmuffins, en van kokoskuikentjes tot gezonde verjaardagstaarten en eigengemaakte winegums: een verzameling kinderlekkers om van te dromen!

Amber Albarda, internationaal getraind en gediplomeerd voedingscoach, moeder en toegewijd chocoladeliefhebster ontwikkelde voor Gezond trakteren zoete snoeperijen, heerlijke feestdrankjes en verjaardagtaarten die ook nog eens goed voor je zijn. Haar informatieve en humoristische schrijfstijl en haar gedegen kennis van zaken maken dat er van haar boeken al meer dan 150.000 exemplaren verkocht zijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken