Naima Kattat en N. Kattat - De traditionele keuken van Marokko

De traditionele keuken van Marokko

Een boek van Naima Kattat en N. Kattat

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De traditionele keuken van Marokko, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De traditionele keuken van Ma’ rokko geeft inzicht in de Marokkaanse eetgewoonten. Het boek bevat 65 recepten die variëren van eenvoudig tot uitgebreid. Ingrediënten als komijn, saffraan, gemberpoeder, olijfolie, koriander, kip, groenten, rozijnen en amandelen zorgen voor geurige gerechten.

Opgenomen zijn onder andere de bekendste Marokkaanse soep Harira, couscous, fenj (beignets), gevulde dadels, Beghrir (honingraatpannenkoekjes), Tajine met diverse vleesgerechten, salades, Harsa (soort brood), muntthee en shakes. Ook wordt aandacht besteed aan de oorsprong van de keuken, ramadan, traditionele gelegenheden en specifieke tafelmanieren. Het boek bevat uitgebreide informatie over de Marokkaanse manier van eten en tips over serveren. De aantrekkelijke foto’s inspireren u gasten te ontvangen en de gerechten op net zo’n gastvrije manier te serveren als de Marokkanen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken