Mathijs Vrieze - Lekker en gezond koken met Mathijs

Lekker en gezond koken met Mathijs

een gezellig lifestyle kookboek met meer dan 100 recepten en kookworkshops

Een boek van Mathijs Vrieze

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Lekker en gezond koken met Mathijs, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Lekker en gezond koken met Mathijs, vernieuwde uitgave

Lekker en gezond koken met Mathijs bevat meer dan 100 inspirerende recepten die stuk voor stuk passen in een verantwoord voedingspatroon. Door de 10 kookworkshops in dit boek krijg je feeling met koken en maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar. Deze gezonde recepten passen ook bij de afslank weekmenu’s die in dit kookboek en zijn andere boeken staan. In deze vernieuwde uitgave heeft Mathijs het hele boek kritisch onder de loep genomen en bonusrecepten toegevoegd.

Mathijs Vrieze is dé gezonde en eigentijdse Nederlandse TV kok van dit moment! Hij bewijst dat lekker eten, afvallen en op gewicht blijven met zijn verrukkelijke recepten makkelijk vol te houden is. In 2008 verscheen zijn eerste boek ‘Lekker eten en gezonder vallen’. Inmiddels heeft Mathijs vijf boeken geschreven, met in totaal meer dan 300.000 verkochte exemplaren kan hij een bestsellerauteur genoemd worden.

Hij is zelf het levende bewijs dat zijn methode werkt, door jaren geleden 30 kilo blijvend af te vallen. Met zijn ervaring als kok in de horeca en passie voor het gezonde leven weet Mathijs mensen te motiveren om op een verantwoorde en vooral effectieve wijze af te vallen. Nadat Mathijs een jaar lang als extern expert recepten voor Sonja Bakker had geschreven, werd hij uiteindelijk zelf ontdekt. Vanaf dat moment wordt Mathijs in de media veelal ‘de Nederlandse Jamie Oliver’ en ‘De gezond-gewicht kok van Nederland’ genoemd.

Naast het schrijven van boeken geeft Mathijs kookshows en presentaties, schrijft columns en recepten voor diverse landelijke bladen en websites. Middels zijn verschillende tv-programma’s op o.a. RTL4 (Eten & daten, Puur Smaak, RTLVandaag, 4Me), SBS6 (100%TV) en Nickelodeon (Cool Factor) deelt hij zijn keukengeheimen en enthousiasme met Nederland.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken