G. Wagman en O. Maynard - Cupcakes parade

Cupcakes parade

Een boek van G. Wagman en O. Maynard

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Cupcakes parade, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Cupcakes of cakejes doen het vandaag de dag bijzonder goed op kinderfeestjes. Maar ook voor volwassenen, als bruiloftstaart of op een veertigjarig huwelijksfeest, misstaan deze vrolijke gebakjes niet.
In Cupcakesparade staat een rijk aanbod van verrukkelijke recepten in vele smaken, vormen, ontwerpen en kleuren. Het boek geeft recepten voor elke gelegenheid en voor ieders smaak: basisgebak zoals brownies, maar ook nieuwe interpretaties van klassiekers zoals citroencakejes met eiwitschuim en tiramisucakejes met mascarponecrème.
De creatieve en bijzondere recepten van Gail Wagman zijn verdeeld over de hoofdstukken Grootmoeders favorieten, Kindercakejes, After dinner cakejes, Fijnproeverscakejes, Feestelijke cakejes. In het laatste hoofdstuk, Nog meer cakejes, zijn recepten voor taarten en vlaaien in minivorm te vinden.
- 120 eenvoudige maar heerlijke recepten met prachtige foto’s voor inspiratie
- Verrukkelijke glazuren van klassieke chocolade- en vanillebotercrème tot chocolade-hazelnoot-, rum-boter- en passievruchtenglazuur en crème anglaise
- Uitgebreide, duidelijke inleiding met informatie over het bakken van cupcakes, keukengerei, ingrediënten en tips voor garneren


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken