nvt en The Reader's Digest N.V. - De gezondste eenpansgerechten

De gezondste eenpansgerechten

voel u fit - en bespaar tijd - met 250 recepten voor gemakkelijke maaltijden

Een boek van nvt en The Reader's Digest N.V.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De gezondste eenpansgerechten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

VOEL U FIT - EN BESPAAR TIJD - MET 250 RECEPTEN VOOR GEMAKKELIJKE EENPANSGERECHTEN
Een maaltijd waarvoor maar één pan of schaal nodig is, is makkelijk te bereiden. Maar het is niet alleen eenvoudig, het kan tegelijkertijd heel gezond zijn. Deze verrukkelijke recepten - boordevol vitamines, mineralen en andere gezonde ingrediënten - variëren van stoofschotels, curry's en ovengerechten tot grillschotels, salades en rijkelijk belegde broodjes. Ze zijn allemaal evenwichtig samengesteld en bevatten weinig vet en veel geode voedingsstoffen.
De ruim 250 recepten in dit boek zijn om van te watertanden, niet in de laatste plaats door de aantrekkelijke kleurenfoto's. De voedingswaarde van ieder gerecht is in een oogopslag te vinden. Met De gezondste eenpansgerechten wordt het een koud kunstje om iedere dag een smakelijke, gezonde en gemakkelijke maaltijd op tafel te zetten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken