Duncan Glendinning en Patrick Ryan - Bread revolution

Bread revolution

het ultieme broodbakboek

Een boek van Duncan Glendinning en Patrick Ryan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bread revolution, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het lekkerste brood bereid met pure ingrediënten; dat is waar ‘Bread Revolution’ over gaat. Voor brood - echt brood - heb je maar vier ingrediënten nodig: bloem, gist, water en zout. Deze vier ingrediënten zijn de munitie waarmee de broodrevolutie begint. Alleen met de beste producten wordt het eindresultaat fantastisch. Dus bezuinig bijvoorbeeld niet op een ingrediënt als bloem - het hart en ziel van je brood - want voor goed brood heb je goede bloem nodig. Op die manier valt er volgens de auteurs veel meer uit brood te halen dan het saaie, in plastic gewikkelde brood uit de supermarkt.De recepten zijn eenvoudig te bereiden, zo is er veel aandacht voor de technieken van brood bakken. Maar bovenal zijn de recepten heel smakelijk, van hartig brood als brandnetel- en bieslookbrood, tot zoet brood als bananen- en briochebrood. De vormgeving van het boek is strak en stoer. ‘Bread Revolution’ bevat prachtige fotografie van maakproces tot eindresultaat.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken