U. Ferrigno, J. Lowe en F. Yorke - Buonissimo

Buonissimo

de beste recepten, tips en techieken uit de Italiaase keuken

Een boek van U. Ferrigno, J. Lowe en F. Yorke

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Buonissimo, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Aan de hand van 200 recepten geeft Ursula Ferrigno een masterclass in de Italiaanse kookkunst. Het maken van risotto, dressings, deeg, verse pasta en typisch Italiaanse marinades zijn onderdeel hiervan. Niet alleen aan het bereiden van de gerechten is gedacht, Ferrigno geeft ook tips over hoe het beste in te kopen en het eten uiteindelijk te serveren. Ursula Ferrigno’s Buonissimo! is vanwege het masterclasselement vooral geschikt voor de meer ervaren kok, maar daarnaast toegankelijk genoeg voor beginners.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken