Ross Dobson, M. Vang en R. Dobson - Chinatown

Chinatown

zoet zuur zout spicy

Een boek van Ross Dobson, M. Vang en R. Dobson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Chinatown, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Er zijn maar weinig plekken op aarde waar de zintuigen zo worden geprikkeld als in Chinatown: een spektakel van beweging, kleur, licht, geluid en eten. En vooral het voedsel is er zo verleidelijk. Auteur Ross Dobson wordt al sinds zijn vroegste jeugd geïnspireerd door de Chinese wijk in Sydney. Op veertienjarige leeftijd volgde hij reeds zijn eerste Chinese kookcursus. Vanaf die tijd heeft Ross over de hele wereld Chinese markten verkend en kwam hij telkens tot nieuwe ontdekkingen. In chinatown deelt Ross zijn passie voor en kennis van Chinese ingrediënten in een opwindende verzameling recepten, die zijn bekendheid met Chinese smaken en culinaire tradities weerspiegelt. De recepten zijn, net als Chinatown zelf, exotisch en gevarieerd: zoet gekruide eend met mandarijn, lamsspiesjes met komijn, Chinatown-carpaccio, jasmijnthee-ijs en lychee delight. Er staan in het boek ook bekende gerechten, zoals citroenkip, honinggarnalen, knoflookspareribs en verrukkelijke roerbakgerechten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken