La Cucina d'abruzzo
De warmte van Italië, de stijl van de stad
Een boek van Stephanie Rammeloo en Sanne Dirkzwager
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals La Cucina d’abruzzo, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Een samensmelting van twee ingrediënten: passie en eten In La Cucina d’Abruzzo staan de culinaire roots van Giancarlo Acciavatti en Gemma Mirabilio centraal: de eigenaren van het succesvolle en geprezen traiteur- en cateringbedrijf Mondo Mediterraneo in Amsterdam. Giancarlo en Gemma groeiden beiden op in de Abruzzen, een prachtige Italiaanse streek. Zij op het platteland, hij in de stad. Dit contrast vind je terug in hun receptuur. Gemma’s culinaire no-nonsense benadering en haar liefde voor eerlijke, traditionele ingrediënten en Giancarlo’s verfijning en mondaine flair gaan perfect samen. Sanne Dirkzwager en Stephanie Rammeloo, ontwerper en auteur, hebben er door de vele foto’s, familiekiekjes, sfeerplaatjes en informatieve tekstjes een boek vol Italiaanse passie van gemaakt. www.mondomediterraneo.com - Een samensmelting van twee ingrediënten: passie en eten
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.