C. Maljaars - Diabetes & dagelijkse kost

Diabetes & dagelijkse kost

Een boek van C. Maljaars

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Diabetes & dagelijkse kost, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Diabetes & dagelijkse kost
Vindt u het moeilijk om uw dieet te volgen? De meeste mensen met diabetes ervaren het aanpassen van hun voeding als de moeilijkste verandering in hun leefgewoonten. U eet iedere dag. Diabetes is er dag. Dus iedere dag moet u nadenken over wat u eet.
In dit leest u eerlijke en onafhankelijke informatie over voeding en wordt uitgelegd waarom iets beter, of minder goed is. De dagelijkse voeding wordt uitgebreid onder de loep genomen. De dagelijkse kost zogezegd, van ontbijt tot avondsnack en van aardappel tot Zwitserse strooikaas. De waarheid komt boven tafel en de fabels worden onder het tafelkleed geschoven.
Het boek bevat veel informatie en tips over het kiezen, kopen en klaarmaken van eten. Natuurlijk is er ook aandacht voor voedingsmiddelen die een gezondheidsbonus beloven. Nu kunt u zelf bepalen of zo’ n product iets voor u en uw gezondheid kan betekenen.
Naast een hoofdstuk over een gezond gewicht wijzen groene weegschaaltjes u in het hele boek de weg als u op uw gewicht wilt letten. U leest bovendien ervaringsverhalen van mensen met diabetes. De adviezen in dit boek zijn geheel in overeenstemming met de wetenschappelijk onderbouwde voedingsrichtlijn die de Nederlandse Diabetes Federatie (NDF) heeft opgesteld en zijn geschikt voor alle typen diabetes.
Dit boek helpt om iedere dag uw gezonde smakelijke eten te kiezen waarmee u een positieve invloed heeft op uw eigen gezondheid.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken