S. MacMahon en F. Wieder - Cupcakes

Cupcakes

Een boek van S. MacMahon en F. Wieder

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Cupcakes, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Iedereen houdt van cupcakes! Cupcakes zien er aantrekkelijk uit, ze zijn klein en bestaan in eindeloos veel smaken en uitvoeringen. Deze cakejes zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Met de meer dan 80 buitengewoon verleidelijke recepten vindt u in dit boek voor elke gelegenheid en smaak wel een passende cupcake, of u nu een klassiek theecakeje, een speelse kindertraktatie of een extra feestelijk cakeje voor een bruiloft zoekt. In dit boek zijn allerlei glazuren, botercrèmes en een enorme verscheidenheid aan toppings en decoraties opgenomen, waardoor uw cupcakes niet alleen heerlijk zullen smaken, maar ook een lust voor het oog zijn. U zult gauw de smaak van het maken (en opeten!) te pakken krijgen!

- Achtergrondinformatie over materialen, ingrediënten, bereiding, bewaren en invriezen helpt u op weg.
- Voor mensen met voedselallergieën zijn er enkele buitengewoon lekkere recepten met alternatieve ingrediënten opgenomen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken