Maria van Boxtel, Iris van de Graaf, Caspar Bürgi, Billy Schonenberg en Dick Boschloo - Van eigen erf

Van eigen erf

koken met de oogst van de biologische boer

Een boek van Maria van Boxtel, Iris van de Graaf, Caspar Bürgi, Billy Schonenberg en Dick Boschloo

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Van eigen erf, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Van eigen erf - Koken met de oogst van de biologische boer - Iris van de Graaf en Maria van Boxtel
Dit kookboek gaat over écht eten, over de bezigheden op de biologische boerderij, welke oogst er in die periode van het land komt en hoe je daarmee puur kunt koken. Een boek dat rekening houdt met onze ecologische voetafdruk.

De bladzijden zijn rijk geïllustreerd met prachtig beeldmateriaal van gewassen in groei en bloei, aangevuld met bijzondere tekeningen. Chef-kok Caspar Bürgi, bekend van het televisieprogramma ‘ Food & Fit’ bedacht speciaal voor dit kookboek makkelijk te bereiden gerechten, die de puurheid van de ingrediënten recht doen. Bovendien portretteert ieder hoofdstuk een biologische boer die zijn favoriete familierecepten en zijn passie voor biologisch boeren met de lezer deelt.


Over de uitgever: Stichting Van Eigen Erf (opgericht in 2003) promoot biologisch eten ‘direct van de boer’ uit eigen regio, vanuit de overtuiging dat voeding lekker, gezond en duurzaam zou moeten zijn.
Van Eigen Erf bestaat uit een netwerk van tachtig biologische boeren en tuinders die hun producten via korte lijnen rechtstreeks aan de consument verkopen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken