Ciska Cress en C. Cress - Kleine gerechten uit de toko

Kleine gerechten uit de toko

hartige hapjes, drankjes, snacks en snoeperijen uit de Indische keuken

Een boek van Ciska Cress en C. Cress

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kleine gerechten uit de toko, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Loempia’s, pasteitjes, bapao, rissoles, twee mangkok en spekkoek , allemaal lekkernijen uit de Indische keuken, die u bij de toko kant-en-klaar kunt kopen. Maar het is natuurlijk veel lekkerder om ze zelf te maken. Ciska Cress verzamelde de mooiste recepten voor kleine gerechten, lekker als hapje tussendoor, maar ook om een hele maaltijd mee samen te stellen, waarvan iedereen uitgebreid kan proeven. Zoet en hartig, mild en pittig, met en zonder vlees of vis.

Alle gerechten zijn eenvoudig beschreven, zodat u ook als u een niet zo ervaren kok bent, toch alle heerlijkheden zelf kunt maken. Bovendien zijn voor de verschillende soorten loempia’s en pasteitjes de vouwtechnieken stap voor stap uitgelegd, zodat de pakketjes net zo mooi worden als in de toko.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken