Nelleke Launspach en N. Launspach - Een hutkoffer vol recepten

Een hutkoffer vol recepten

de culinaire erfenis van mijn Indische oma

Een boek van Nelleke Launspach en N. Launspach

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Een hutkoffer vol recepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Elke keer als we met familieleden om de tafel bij elkaar zitten, genieten we van lekker eten. Iedereen neemt wel een gerecht mee en tijdens de maaltijd wordt er alleen maar gesproken over… eten.
De recepten die jarenlang zowel in Indië als in Nederland door mijn overgrootmoeders, oma, moeder en tantes werden gemaakt kwamen met de familie mee naar Nederland… in de hutkoffer van mijn oma.
Met de Willem Ruys kwam mijn hele familie (en ook ikzelf als klein meisje) vanuit Indonesië voorgoed naar NEderland. Alles wat ons dierbaar was zat verpakt in koffers en hutkoffers, en met dat kleine beetje werd een neiwu bestaan opgebouwd in NEderland.

Vele foto’s zijn gelukkig bewaard gebleven, en zij vormen, samen met de verhalen en de vele recepten van mijn familie, de basis voor dit boek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken