Vissoep - halászlé

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 215 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Hongaars
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Grove macaronisalade

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Boheems biervlees - pivni gluás

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Aspergepunten-variant

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Borjúpaprikás

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten