Gemarineerde zoute haring - glasmästeresill

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 123 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Zweeds
Gang:
brunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / vis / pekel en marinades

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

6 andere bonendipsausvariaties: sojabonen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Tang cu pao jiang - Zoetzure ingelegde gember

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Pruimendipsaus

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

congee zoals je wilt

Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet