Hélène Matze, Remco Lassche, Albert Busser en Food4Eyes - Koken met stoom

Koken met stoom

meer dan 100 recepten & tips voor een gezonde maaltijd met of zonder stoomoven

Een boek van Hélène Matze, Remco Lassche, Albert Busser en Food4Eyes

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met stoom, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Meer dan 100 recepten & tips voor een gezonde maaltijd met of zonder stoomoven


Stomen, een oeroude bereidingswijze, is weer helemaal van deze tijd.
Steeds meer moderne keukens zijn uitgerust met een moderne ingebouwde stoomoven. Zelfs supermarkten bieden kant-en-klare stoommaaltijden aan. Stomen past immers uitstekend in een bewust en gezond eetpatroon; na bereiding blijven alle essentiële voedingsstoffen behouden. Met pure en eerlijke gerechten als resultaat, vol van smaak, knapperig en intens van kleur. Stomen staat niet alleen voor pure gezondheid, maar ook voor puur gemak.

Koken met stoom bevat ruim 100 tongstrelende gerechten en tips, waaruit de veelzijdigheid van stomen blijkt. Dankzij alle handige tips, wetenswaardigheden en de overzichtelijke stoomtabellen, ben je de kunst van het stomen in korte tijd meester.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken