Carla Kentgens en C. Kentgens - Koken voor dierbare gasten

Koken voor dierbare gasten

en zelf ook meegenieten

Een boek van Carla Kentgens en C. Kentgens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor dierbare gasten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Carla Kentgens startte tien jaar geleden haar culinaire kookschool in Brabant. Zij is in het bezit van alle vakdiploma’s en heeft ruime ervaring in diverse keukens in het buitenland en bij Emmanuel Mertens van restaurant L’Auberge in Weert. Ook nam zij cursisten mee naar Frankrijk, om hen in de keuken van een romantisch kasteel uit de vijftiende eeuw de fijne kneepjes te leren. Na tien jaar vond Carla de tijd rijp om haar kennis en ervaring over te dragen. Uit de receptuur blijkt dat zij veel aandacht besteedt aan de kunst van het ontvangen van gasten. Vrijwel alle gerechten kunnen ruim van tevoren worden bereid, zodat er op het moment dat de gasten aan tafel zitten in de keuken weinig werk overblijft. Koken voor dierbare gasten maakt met originele en duidelijke recepten van iedereen een topkok in eigen keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken