Pesche sciroppate, semifreddo di menta e gelatina d'Amaretto - Gepocheerde perzik met semifreddo van munt en amarettogelei

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 530 in Made in Italy .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / dessert
Soort:
fruit / pudding / vegetarisch / ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Koffiegranité

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Amaretto sour

Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Frambozenparfait met amaretto

delicious. magazine - 2013-13

Likeurenmix (Onderdeel van tiramisu)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts