Jorrit van Daalen Buissant des Amorie en Sofia Chanou - Lekker en simpel

Lekker en simpel

het kookboek voor doordeweeks

Een boek van Jorrit van Daalen Buissant des Amorie en Sofia Chanou

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Lekker en simpel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wie kent het niet: wél trek in lekker eten, geen zin om in de keuken te staan. Geen tijd om uitgebreid te koken, wel een culinaire lekkerbek. Tot ‘s avonds laat werken, maar ook vrienden over de vloer. Voor hen is er nu Lekker en simpel, 100 recepten met een bereidingstijd vanaf een kwartier tot maximaal drie kwartier.
De makers van de succesvolle blog lekkerensimpel.com delen in Lekker en simpel 100 nieuwe recepten, waarvan enkele succesnummers van hun website: veel hoofdgerechten, taarten waarvoor je geen oven nodig hebt, ontbijtrecepten en bijgerechten. De supersimpele Maltesercake - een gebak op basis van Maltesers - heeft nog nooit iemand teleurgesteld, en de lasagne uit de pan geeft een bijzondere twist aan een bekend gerecht. Met aantrekkelijke foto’s, originele recepten en verrassende culinaire ideeën is dit het kookboek voor elke snelle kok.

Jorrit van Daalen Buissant des Amorie (1989) en Sofia Chanou (1991) richtten in 2012 de populaire blog lekkerensimpel.com op. De blog, waar inmiddels meer dan 1000 recepten op staan, heeft sindsdien 220.000 unieke bezoekers per maand. Jorrit en Sofia richten zich fulltime op het schrijven over eten en het verzinnen van recepten.

‘Met plezier ondersteunen we dit initiatief, waarmee mensen enthousiast worden gemaakt om zelf te gaan koken. Jorrit en Sofia laten met hun site zien hoe je op een simpele manier een lekkere maaltijd kunt maken.’ DELICIOUS MAGAZINE


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken