Guatelli in umido - Gestoofde cantharellen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 129 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Porcini met dragon

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Parelhoen gevuld met girolles - pintade farcie aux girolles

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Mushrooms in a Tarragon Cream Sauce - Paddenstoelen in een dragon-roomsaus

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Paddenstoelentaart met mascarpone, parmezaan en dragon

delicious. magazine - 2009-06