Tunesische bouchées aux dattes - Balletjes van dadels, walnoten en pistaches

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 626 in De Joodse keuken .

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Gang:
snack of tussendoortje / bij de koffie
Soort:
vegan / koek en gebak

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde dadel

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Dadel-vijgenjam met pistachenootjes

delicious. magazine - 2011-02

Gevulde dadels

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Tuttifruttitaartje met kaneelijs

Serveersuggestie Tuttifruttitaartje met kaneelijs