Pasteideeg als alternatief voor filodeeg in purdah pilau

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 466 in De Joodse keuken .

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / beslag/deeg

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Midye tava - Gefrituurde mosselen

Een recept uit  - Turkse kookkunst

Zwarte of gele tuile

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Schol, gebakken

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Merg

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide