Ching-He Huang, C. Huang, K. Whitaker en Kate Whitaker - Veel lekkers uit China

Veel lekkers uit China

Een boek van Ching-He Huang, C. Huang, K. Whitaker en Kate Whitaker

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Veel lekkers uit China, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Meer dan 100 gezonde recepten en suggesties om te koken met makkelijk verkrijgbare ingrediënten

Ching-He Huang, het nieuwe gezicht van de Chinese keuken op tv, geeft onze favoriete Chinese gerechten een nieuw jasje met gebruik van verse, goed verkrijgbare ingrediënten. Zo laat zij zien hoe gezond, licht en simpel Chinees koken kan zijn.

De recepten die in de BBC-tv-serie Chinese Food Made Easy werden gemaakt, zijn in Veel lekkers uit China in acht hoofdstukken ondergebracht: Favoriete afhaalgerechten, Pittige gerechten uit Sichuan, Dumplings, dim sums en noedels, Vis, schaal- en schelpdieren, Street food, Feestelijke gerechten, Desserts en dranken en Bijgerechten. Door het hele boek heen staan tips voor bij hete koken en beschrijvingen van de basistechnieken, bijzonder keukengerei en alles wat de thuiskok moet weten over het gebruik van een wok. Want Ching heeft niet alleen een passie voor de Chinese keuken, maar ook voor de Chinese cultuur. Ching’s menuplanner tot slot maakt het mogelijk een geheel authentieke Chinese maaltijd samen te stellen.

Ching geeft inspiratie om een heerlijk Chinese maaltijd te koken met een moderne draai. Met dit boek ontdekt de lezer de echte Chinese keuken en maak hij deze authentieke, makkelijke en toegankelijke recepten zonder vele problemen in zijn eigen keuken.


Ching-He Huang werd geboren in Taiwan, groeide op in Zuid-Afrika en woont sinds haar elfde in Londen. Haar passie voor gezonde en overheerlijke Chinese gerechten en haar elegante verschijning bezorgden haar een grote groep enthousiaste volgelingen. Van haar eerste boek China modern werden in ons land al meer dan 10.000 exemplaren verkocht.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken