Charles Maclean, S. Lane en K. Hom - Op reis met de wok

Op reis met de wok

160 snelle en gemakkelijke gerechten uit de fusionkeuken

Een boek van Charles Maclean, S. Lane en K. Hom

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Op reis met de wok, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Fusion-koken is een vrij nieuwe kookstijl waarbij het beste uit de keukens van het Verre Oosten en die van het Westen met elkaar wordt gecombineerd.
De geografische herkomst is heel divers en omvat onder andere Californië, Australië, Thailand, Hong Kong, Japan en Vancouver. Ken Hom, wereldkampioen als het gaat om de Chinese keuken en pionier op het gebied van fusion-koken, brengt deze nieuwe keuken in e belangstelling.

In Op reis met de wok wordt deze nieuwe stijl van koken uitgebreid belicht. De recepten omvatten snacks en soepen, hoofdgerechten met vis, schaal- en schelpdieren, vlees en gevogelte, gerechten met groente, rijst en deegwaren en nagerechten. Met behulp van deze receptuur kan een volledige maaltijd in de wok worden bereid. De receptuur wordt vooraf gegaan door informatie over keukenmaterialen en de gebruikte ingrediënten. Het resultaat van deze manier van koken is afgebeeld op schitterende kleurenfoto’s.

Fusion-koken is avontuurlijk, maar u hoeft er niet verder voor te reizen dan naar de supermarkt, waar de meeste ingrediënten verkrijgbaar zijn. Voor de wat meer exotische zaken als velletjes rijstpapier of speciale noedels, is de toko de aangewezen plaats.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken