Eddie Niesten en Jan Crab - Uit de keuken van mijn kindertijd

Uit de keuken van mijn kindertijd

de appeltaart van madame Lambert en 79 andere familierecepten

Een boek van Eddie Niesten en Jan Crab

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Uit de keuken van mijn kindertijd, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Recepten die al jaren van moeder op dochter of van vader op zoon overgaan, een beduimeld kookboek waaruit al jaren hetzelfde gerecht wordt gemaakt, de verjaardagstaart die je grootmoeder telkens voor je bakte… Ook jij hebt ongetwijfeld heel wat herinneringen aan de echte keuken van vroeger. Dit boek bevat tientallen recepten en verhalen, stuk voor stuk getuigen van onze rijke en warme Vlaamse familiekeuken. Een culinaire schat om te koesteren!

Klassieke recepten, maar ook bereidingen van koks en kokkinnen die mee evolueerden met hun tijd. Het zijn vooral haalbare recepten, die al honderden keren werden uitgeprobeerd door families in Vlaanderen. Heel vaak is de regionale toets prominent aanwezig, zorgen marktkramers en zelfs rondtrekkende verkopers voor de ingrediënten.

In ‘Uit de keuken van mijn kindertijd’ doet Eddie Niesten een poging om de onuitputtelijke rijkdom van de thuiskeuken te verzamelen. Met dit boek proef je opnieuw van de keuken uit je kinderjaren en haal je een schat aan herinneringen boven!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken