Janneke Philippi - Appeltaart

Appeltaart

Een boek van Janneke Philippi

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Appeltaart, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Appeltaart heeft een lange traditie in de Nederlandse keuken. Al in het eerste gedrukte kookboek, Een notabel boeckxken van cokeryen (1514), komt een uitgebreid recept voor appeltaart voor. Maar ook in andere landen zijn appels al eeuwenlang een geliefd ingrediënt in de keuken.

Appeltaart bevat 70 verschillende appeltaartrecepten. Van Hollandse klassiekers tot klein gebak en trendrecepten. Hollandse appeltaart, Franse tarte tatin en Italiaanse crostata. Zweedse äppelkaka, appelkruimelcake, appelbollen, 15-minutenwafels: nog nooit zoveel appeltaartrecepten in één boek gebundeld, voorzien van laagdrempelige receptuur, baktips voor het beste resultaat en volop ideeën voor variaties en styling.

Appeltaart bevat recepten voor iedereen die graag bakt. Voor de beginnende en de meer gevorderde thuisbakker. Voor iedereen die op zoek is naar nieuwe bakinspiratie voor zijn appeltaarten. Inclusief diverse dieetappeltaarten (glutenvrij, vetarm, koolhydratenarm).


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken