Cornelia Schinharl, B. Bonisolli, A. Walter, S. Dickhaut en C. Schinharl - Basic Italian

Basic Italian

authentieke Italiaanse gerechten snel en makkelijk op tafel

Een boek van Cornelia Schinharl, B. Bonisolli, A. Walter, S. Dickhaut en C. Schinharl

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Basic Italian, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Authentieke Italiaanse recepten smakelijk en snel op tafel. Na het succesvolle Basic Cooking een nieuw deel in deze reeks.
Tagliatelle al ragú, saltimbocca, tiramisù, de meeste Nederlanders zijn inmiddels goed op de hoogte van de culinaire geneugten uit de Italiaanse keuken. Dat alleen mama’s die uren in de keuken doorbrengen dit soort gerechten op tafel kunnen toveren, is een hardnekkig misverstand. Basic Italian is het eerste Italiaanse kookboek dat dat misverstand uit de wereld helpt. Cornelia Schinharl en Sebastian Dickhaut, twee culinaire experts, verzamelden een keur aan authentieke Italiaanse gerechten die wél de tong strelen zoals alleen sommige mediterrane gerechten dat kunnen, maar geen urenlange retraite in de keuken vereisen. Met Basic Italian is de tijd van kleffe diepvrieslasagne en stukgekookte blikravioli voorbij en zet u in een handomdraai een heerlijke Italiaanse maaltijd op tafel. A tavola!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken