Gésiers (gekonfijte eendenmaagjes)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 210 in De Dikke van Dam .

Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

- meer dan 2 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Foie gras naturel

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Eenvoudige terrine van eendenlever op onze wijze

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Gekonfijte eendenbouten

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Eend confit

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee