Naomi Goodman en N. Goodman - Recepten uit de tijd van de Bijbel

Recepten uit de tijd van de Bijbel

Een boek van Naomi Goodman en N. Goodman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Recepten uit de tijd van de Bijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eten als in bijbelse tijden

Recepten uit de tijd van de bijbel is anders dan alle andere kookboeken. Het bevat unieke, heerlijke gerechten, die nauwgezet en op authentieke wijze bewerkt zijn aan de hand van recepten en menu’s uit de tijd van de bijbel.

Hoewel sommige gerechten in de Hollandse keuken niet zo bekend zijn, zult u ze toch vrij eenvoudig kunnen bereiden alle ingrediënten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in supermarkten en reformwinkels. Ieder hoofdstuk van het boek - vlees, vis, gevogelte, zuivel, groente en fruit, granen, peulvruchten en nagerechten - wordt voorafgegaan door een bijbelgedeelte en een korte inleiding tot de geschiedenis, gebruiken en opvattingen betreffende het behandelde voedsel. De inleidende keukennotities, de hoofdstukken over voeding en de bijbel en suggesties voor ouders en leerkrachten zullen uw plezier van recepten uit de bijbel compleet maken.

Neem deze lekkere, voedzame gerechten eens op in uw gezinsmenu en laat uw familie en vrienden kennismaken met een nieuwe manier van eten. Of u hen nu slechts een van deze bijzondere gerechten voorschotelt of een heel menu( bijvoorbeeld de feestmaaltijd van koning Salomo of de vismaaltijd0, uw gasten zullen hun vingers erbij aflikken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken