Irene de Vette, Rob Geus en Jacqueline de Haas - Hier word ik vrolijk van!

Hier word ik vrolijk van!

Hygiënetips voor uit & thuis

Een boek van Irene de Vette, Rob Geus en Jacqueline de Haas

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hier word ik vrolijk van!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Voorwoord Inleiding Hygiëne: waarom? Bij Rob thuis BN’er Jong geleerd BN’er De Keuken BN’er Veilig barbecuen BN’er Boodschappen doen BN’er De badkamer & het toilet De Woonkamer BN’er Van kok tot keurmeester BN’er Uit eten BN’er Op vakantie BN’er Een schone wagen Hou de straat schoon BN’er Childslife Dankwoord - Hygiënetips voor uit & thuis door Rob ‘De Smaakpolitie’ Geus. - Rob Geus ken je waarschijnlijk van tv. In zijn programma ‘De Smaakpolitie’ controleert hij in zijn witte jas of het allemaal wel in de haak is met de hygiëne in restaurants en supermarkten. Rob is gedreven, enthousiast én streng, want van viezigheid wordt hij niet vrolijk.

Maar hoe zit het eigenlijk bij jou thuis? Is het in je eigen keuken wel voedselveilig? In dit boekje legt Rob uit waarom het belangrijk is om het netjes te houden in en om het huuis. Het zit namelijk zo: als het schoon is, voel je je prettiger. Als eten hygiënisch bereid is, wordt niemand ziek. En zo houden we het gezellig samen.

Dit boekje geeft praktische tips over schoonmaken en veilig werken in de keuken, maar is verre van een ‘poetsboek’. Aan de hand van Robs ervaringen lees je bijvoorbeeld hoe je op verantwoorde wijze boodschappen doet. Of hoe je voorkomt dat je ziek wordt van uit eten gaan - in Nederland en op vakantie. Aangevuld met zonnige foto’s en (on)smakelijke verhalen van Bekende Nederlanders is dit een boekje waar iedereen vrolijk van wordt! - Een handzaam boek, makkelijk mee te nemen door zijn afmetingen en door zijn leuke prijs. Hygiëne in de keuken is, hoewel Rob Geus al jaren op televisie aandacht op dit onderwerp in de horeca vestigt, nog een onderbelicht item bij het grote publiek. Dit boek over hygiëne voor thuis is dan ook door Robs vele persoonlijke tips en ervaringen een absolute musthave.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken