H�l�ne Matze, S. de Clerq, R. Lassche, A. Busser en H. Matze - Koken met stoom

Koken met stoom

Een boek van H�l�ne Matze, S. de Clerq, R. Lassche, A. Busser en H. Matze

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met stoom, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Stomen, een oeroude bereidingswijze, is weer helemaal van deze tijd. Steeds meer moderne keukens zijn uitgerust met een ingebouwde stoomoven. Zelfs supermarkten bieden kant-en-klare stoommaaltijden. Stomen past immers uitstekend in een bewust en gezond eetpatroon; na bereiding blijven alle essenti’le voedingsstoffen behouden. Met pure en eerlijke gerechten als resultaat, vol van smaak, knapperig en intens van kleur. Stomen staat niet alleen voor pure gezondheid, maar ook voor puur gemak. Zeker als u de stoomoven gebruikt. Maar zelfs met de traditionele bamboemandjes of een elektrische stoompan is stomen een overzichtelijke manier van koken.
Dit Stoomboek bevat ruim honderd tongstrelende gerechten en tips, waaruit de veelzijdigheid van stomen blijkt. Dankzij alle handige tips, wetenswaardigheden en de overzichtelijke stoomtabellen, bent u de kunst van het stomen in korte tijd meester.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken