Kalfsvlees met oestersaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 56 in Ceviche .

Keuken:
Peruaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ceviche van kalfsvlees met enoki

Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Kalfsfilet gemarineerd in kruiden

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Kalfstartaar met mosterd-cognacsaus

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Geschabtes Kalbsfleisch / Geschaafd kalfsvlees

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei