Fiona Taieb

We hebben één boek van Fiona Taieb waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Fiona Taieb? Registreren is gratis!

Boeken van Fiona Taieb

Recepten van Fiona Taieb

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebrasem met druiven en wasabi

Ingrediënten:
groene pitloze druiven, limoensap, olijfolie, rucola, sesamzaad, wasabi, wasabi-sesam en zeebrasemfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Carpaccio van tijgergarnalen

Ingrediënten:
chilipuree, clementine, grapefruit, limoen, rocoto peper, sinaasappel, tijgergarnalen en verse koriander

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebrasem met vijgen en feta

Ingrediënten:
feta, kalamata olijf, limoensap, olijfolie, rucola, vijgen, zeebrasemfilet en zwarte olijf

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebrassem met yuzu

Ingrediënten:
olijfolie, verse peper, yuzusap, zalmeitjes, zeebrasemfilet en zeekraal

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebaars met perzik

Ingrediënten:
limoensap, olijfolie, perzik, sinaasappelsap, verse muntblaadjes en zeebaarsfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche op Mexicaanse wijze

Ingrediënten:
avocado, citroensap, kerstomaat, limoen, limoensap, maistortilla, olijfolie, rode peper, rode ui, tomaat, verse koriander en zeebrasemfilet

Keuken:
Mexicaans / Peruaans
Soort:
tortilla / vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebaars met paddenstoelen

Ingrediënten:
cantharel, knoflook, limoensap, olijfolie, passievrucht, sinaasappelsap en zeebaarsfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Bijgerecht uit Ceviche:

Quinoa met mango

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, mango, olijfolie, quinoa, tomaat, venkelknol en verse koriander

Keuken:
Peruaans
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Kalfsvlees met oestersaus

Ingrediënten:
kalfsfilet, limoensap, oestersaus, radijskiemen, sesamzaad en wasabisesam

Keuken:
Peruaans
Soort:
vlees
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van gerookte schelvis

Ingrediënten:
gerookte schelvisfilet, granaatappel, limoensap, olijfolie, rode ui, truffelaardappel en verse bieslook

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van warme scheermessen

Ingrediënten:
knoflook, limoensap, olijfolie, scheermessen, verse peterselie en witte wijn

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebrasem met gazpacho en ingemaakte paprika

Ingrediënten:
gele paprika, groene paprika, knoflook, komkommer, limoensap, olijfolie, piment d'espelette, rode paprika, sherryazijn, tomaat, verse muntblaadjes en zeebrasemfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van sint-jacobsvruchten met passiefruit

Ingrediënten:
clementine, grapefruit, knoflook, limoen, olijfolie, passievrucht, sinaasappel, sint-jakobsschelp en verse koriander

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van inktvis met harderkuit en rucola

Ingrediënten:
citroen, harderkuit, inktvis, kerstomaat, kuit, olijfolie, rucola en viskuit

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Bijgerecht uit Ceviche:

Avocado

Ingrediënten:
avocado, citroensap, mosterd, olijfolie en rode ui

Keuken:
Peruaans
Soort:
groente
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van paprika's

Ingrediënten:
chilipuree, gele paprika, groene paprika, knoflook, limoensap, olijfolie, rode paprika, rode peper, tomaat en verse peterselie

Keuken:
Peruaans
Soort:
groente
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Bijgerecht uit Ceviche:

Zoete aardappel met cheddar

Ingrediënten:
cheddar, nootmuskaat, olijfolie, verse bieslook en zoete aardappel

Keuken:
Peruaans
Soort:
aardappelgerecht
Alle recepten van Fiona Taieb