Fiona Taieb

We hebben één boek van Fiona Taieb waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Fiona Taieb? Registreren is gratis!

Boeken van Fiona Taieb

Recepten van Fiona Taieb

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Recept uit Ceviche:

Peruaanse rijstebrij

Ingrediënten:
gemalen kokos, gecondenseerde melk, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, ongezoete gecondenseerde melk, rozijn, sinaasappelschil en witte rijst

Keuken:
Peruaans
Soort:
rijst
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Bijgerecht uit Ceviche:

Avocado

Ingrediënten:
avocado, citroensap, mosterd, olijfolie en rode ui

Keuken:
Peruaans
Soort:
groente
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Recept uit Ceviche:

Empanada's met appel

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, bruine basterdsuiker, eidooier, kaneel, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Peruaans
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebaars met boeddha's vinger

Ingrediënten:
boeddhasvinger, citroensap, kafferlimoenen, olijfolie, venkelknol, verse dille en zeebaarsfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Kalfsvlees met oestersaus

Ingrediënten:
kalfsfilet, limoensap, oestersaus, radijskiemen, sesamzaad en wasabi-sesam

Keuken:
Peruaans
Soort:
vlees
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van warme scheermessen

Ingrediënten:
knoflook, limoensap, olijfolie, scheermessen, verse peterselie en witte wijn

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van gerookte schelvis

Ingrediënten:
gerookte schelvisfilet, granaatappel, limoensap, olijfolie, rode ui, truffelaardappel en verse bieslook

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebaars met kokos en kafferlimoen

Ingrediënten:
bietjes, gember, granaatappel, kafferlimoenen, kokosroom, limoensap, piment d'espelette, rode paprika, rode ui, sjalot, verse koriander en zeebaarsfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ceviche:

Ceviche van roodbaars op peruaanse wijze

Ingrediënten:
bleekselderij, chilipuree, gember, knoflook, limoensap, mais, olijfolie, rocoto peper, rode ui, roodbaarsfilet, verse koriander en zoete aardappel

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebrasem met gazpacho en ingemaakte paprika

Ingrediënten:
gele paprika, groene paprika, knoflook, komkommer, limoensap, olijfolie, piment d'espelette, rode paprika, sherryazijn, tomaat, verse muntblaadjes en zeebrasemfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche op Mexicaanse wijze

Ingrediënten:
avocado, citroensap, kerstomaat, limoen, limoensap, maistortilla, olijfolie, rode peper, rode ui, tomaat, verse koriander en zeebrasemfilet

Keuken:
Mexicaans / Peruaans
Soort:
tortilla / vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van sint-jacobsvruchten met passiefruit

Ingrediënten:
clementine, grapefruit, knoflook, limoen, olijfolie, passievrucht, sinaasappel, sint-jakobsschelp en verse koriander

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebrassem met yuzu

Ingrediënten:
olijfolie, verse peper, yuzusap, zalmeitjes, zeebrasemfilet en zeekraal

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van sardine met vijgen

Ingrediënten:
citroen, gekonfijte citroen, granaatappel, olijfolie, sardines, verse bieslook en vijgen

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zalm met mango

Ingrediënten:
grapefruitsap, limoensap, mango, olijfolie, preischeuten, sesamzaad, sinaasappelsap en zalmfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Alle recepten van Fiona Taieb