Fiona Taieb

We hebben één boek van Fiona Taieb waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Fiona Taieb? Registreren is gratis!

Boeken van Fiona Taieb

Recepten van Fiona Taieb

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van sardine met vijgen

Ingrediënten:
citroen, gekonfijte citroen, granaatappel, olijfolie, sardines, verse bieslook en vijgen

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van gerookte schelvis

Ingrediënten:
gerookte schelvisfilet, granaatappel, limoensap, olijfolie, rode ui, truffelaardappel en verse bieslook

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebaars met kokos en kafferlimoen

Ingrediënten:
bietjes, gember, granaatappel, kafferlimoenen, kokosroom, limoensap, piment d'espelette, rode paprika, rode ui, sjalot, verse koriander en zeebaarsfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van tonijn met huacatay

Ingrediënten:
cancha, chilipuree, gemalen koriander, huacataypoeder, mais, rode ui, tijgermelk, verse koriander, verse tonijn en zoete aardappel

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Tiradito van rundvlees

Ingrediënten:
chilipuree, gember, limoensap, olijfolie, rode peper, rode ui, runderfilet en verse koriander

Keuken:
Peruaans
Soort:
vlees
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zalm met mango

Ingrediënten:
grapefruitsap, limoensap, mango, olijfolie, preischeuten, sesamzaad, sinaasappelsap en zalmfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Bijgerecht uit Ceviche:

Zoete aardappel met cheddar

Ingrediënten:
cheddar, nootmuskaat, olijfolie, verse bieslook en zoete aardappel

Keuken:
Peruaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Recept uit Ceviche:

Peruaanse rijstebrij

Ingrediënten:
gemalen kokos, gezoete gecondenseerde melk, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, ongezoete gecondenseerde melk, rozijn, sinaasappelschil en witte rijst

Keuken:
Peruaans
Soort:
rijst
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebrasem met druiven en wasabi

Ingrediënten:
groene pitloze druiven, limoensap, olijfolie, rucola, sesamzaad, wasabi, wasabi-sesam en zeebrasemfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Recept uit Ceviche:

Empanada's met appel

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, bruine basterdsuiker, eidooier, kaneel, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Peruaans
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Carpaccio van tijgergarnalen

Ingrediënten:
chilipuree, clementine, grapefruit, limoen, rocoto peper, sinaasappel, tijgergarnalen en verse koriander

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebaars met paddenstoelen

Ingrediënten:
cantharel, knoflook, limoensap, olijfolie, passievrucht, sinaasappelsap en zeebaarsfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van wijting

Ingrediënten:
bleekselderij, gember, granny smith appel, limoensap, olijfolie, rode ui, verse koriander en wijtingfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebaars met boeddha's vinger

Ingrediënten:
boeddhasvinger, citroensap, kafferlimoenen, olijfolie, venkelknol, verse dille en zeebaarsfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Bijgerecht uit Ceviche:

Quinoa met mango

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, mango, olijfolie, quinoa, tomaat, venkelknol en verse koriander

Keuken:
Peruaans
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Kalfsvlees met oestersaus

Ingrediënten:
kalfsfilet, limoensap, oestersaus, radijskiemen, sesamzaad en wasabisesam

Keuken:
Peruaans
Soort:
vlees
Alle recepten van Fiona Taieb