Leonie Glass, G. Dann en L. Glass - Handboek voor de lekkerste kazen van Europa

Handboek voor de lekkerste kazen van Europa

Een boek van Leonie Glass, G. Dann en L. Glass

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Handboek voor de lekkerste kazen van Europa, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Handboek voor de lekkerste kazen van Europa
Supermarkten en delicatessezaken bieden een keur van kazen en dat maakt het kiezen er niet gemakkelijker op.
In dit boek een overzicht van de allerlekkerste kazen van heel Europa, met van maand tot maand adviezen over de beste aankoop.
Na een korte inleiding over de geschiedenis van het kaasmaken, de grondstoffen en de beste omstandigheden, volgt een overzicht van de soorten, gerangschikt naar land van herkomst, met ambitieuze informatie over proeven, wijnkeuze, combineren van kazen, koken met kaas en nog veel meer.
Alle kazen worden beschreven met gedetailleerde praktische informatie en zijn fraai gefotografeerd.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken