Mridula Baljekar en M. Baljekar - Curry's

Curry's

informatie over de Indiase en oosterse keuken en hun ingredienten. Meer dan 150 kruidige recepten uit India en Azie

Een boek van Mridula Baljekar en M. Baljekar

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Curry’s, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In dit boek vindt u een unieke verzameling heerlijke, authentieke curry’s uit alle delen van de Indiase subcontinent, Thailand, Myanmar, Vietnam, Maleisië, Indonesië en de Filippijnen.
De uitgebreide inleiding besteed aandacht aan de culturen in India en Zuidoost-Azië. Door de beschrijving van de bereidingswijze en het gebruik van de belangrijkste ingrediënten zult u de kunst van de bereiding van curry’s ontdekken.
Dit boek bevat meer dan 150 traditionele recepten van vegetarische, vlees-, kip- en viscurry’s, rijst gerechten, noedels en broodsoorten, tafelzuren, chutneys, raita’s en sambals. U vindt recepten voor klassieke gerechten en bijzondere regionale specialiteiten.
Alle recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto’s en wordt stapsgewijs zeer helder toegelicht waardoor het bereiden van vurige en kruidige curry’s nog nooit zo eenvoudig is geweest.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken