Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, kalfsbouillon, kalfssoepvlees, paneermeel, peper en zout
Ingrediënten: brood, bruine ragoutsaus, ei, frituurvet, kalfsnier, paneermeel, rundernier en soja
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: beschuit, boter, ei, eidooier, garnalen, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwezerik
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: beschuitkruim, boter, ei, garnalen, meel, nootmuskaat, peterselie, reuzel en room
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappel, bechamelsaus, bloem, boter, ei, eiwit, frituurvet, kabeljauw en paneermeel
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: abrikozensaus, bloem, boter, citroenschil, crème anglaise, eidooier, eiwit, fijn broodkruim, griesmeel, krenten, melk, noedels, sabayon, sinaasappelschil, smyrnarozijnen, suiker, tapioca, vanillestokje, vermicelli, vruchtensaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, cayennepeper, ei, eiwit, frituurvet, gruyerekaas, paneermeel, worcestershiresaus en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: bloem, coca cola bbq-saus, eiwit, gelatine, knoflook, maïzena, paneermeel, pulled pork, runderbouillon, sjalot, tijm, zout, zwarte peper en zwoerd
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, prei, venkelknol, visafval, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: bacalao, bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, kabeljauwfilet, melk, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ui, volle melk, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Ingrediënten: bacalao, bloem, broodkruim, ei, melk, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter en melk
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, champignons, eidooier, frituurolie, mosselen en paneermeel
Ingrediënten: boter, ei, eiwit, frituurvet, maggi-aroma, paneermeel, selderijsaus, vet en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappelpuree, bieslook, bloem, ei, eiwit, frituurolie, groen paneermeel, paneermeel, peper, rookworst, ui, winterwortel en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, hollandse garnalen, melk, sjalot, slagroom, tabasco, water, witte peper, zonnebloemolie en zout
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, frituurolie, kippenbouillon, mozzarella, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraan, ui en witte wijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, paneermeel, peper, runderbouillon, rundersoepvlees en zout
Ingrediënten: aardappelen, boter, ei, eidooier, frituurolie, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bittere amandelen, broodkruim, citroenschil, ei, melk, reuzel, rijst, suiker en vanille
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, groente, groentebouillon, paneermeel, peper en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, ei, eidooier, fijn broodkruim, frituurvet, ham, kalfshersenen, nootmuskaat, parmezaanse kaas, truffel en zuigkalfsvlees
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, eidooier, frituurvet, gehakt, peper, peterselie en sjalot
Keuken: Brits
Soort: bouillon
Ingrediënten: broodkruim, ei, fijn broodkruim, frituurolie, runderverhemelte en sauce tourneé
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, frituurolie, gepekelde ansjovisfilet, kappertjes, melk, mozzarella, paneermeel, rijst, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Italiaans