Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: aardappelpuree, bieslook, bloem, ei, eiwit, frituurolie, groen paneermeel, paneermeel, peper, rookworst, ui, winterwortel en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: angelica, bloem, eidooier, eiwit, frambozensaus, frituurolie, griesmeel, krenten, kristalsuiker, paneermeel, room, vanillestokje en volle melk
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, panko, peper, sjalot en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, ei, eidooier, fijn broodkruim, frituurvet, ham, kalfshersenen, nootmuskaat, parmezaanse kaas, truffel en zuigkalfsvlees
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: banketbakkersroom, eiwit, fijn paneermeel, frituurolie, gedroogde dadels, grof paneermeel, rozijnen en rum
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bacon, bloem, ei, eiwit, frituurvet, gehakt, ham, kappertjes, lever, paneermeel, paprika, peper, peterselie, rijst, rookvlees, tomatenpuree en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, kalfsbotten, knoflook, prei, runderbotten, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: bloem, broodkorstafschraapsel, ei, gekookt ossenvlees, gestoofde schapenbout, kalfsgebraad, melk, paneermeel, peterselie en sjalot
Keuken: Belgisch
Soort: boter en olie
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, broodkruim, ei, eidooier, fond, frituurvet, gezouten tong, ham, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, truffel, ui, zout en zwezerik
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boter, champignons, ei, frituurvet, gefrituurde uienringen, kalfszwezerik, magere ham, paneermeel, paprikapoeder, tomatensaus met paprikapoeder en veloutésaus
Keuken: Oostenrijks
Soort: bouillon
Ingrediënten: abrikozen, abrikozensaus, banketbakkersroom, bloem, broodkruim, ei, frituurolie en suikerstroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, jamón serrano, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ongerookte rauwe ham, ui, volle melk, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Ingrediënten: bloem, boter, citroenblad, gelatine, gele currypasta, gember, gembersiroop, groene currypasta, kara kokosroom, kerrie, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, rode peper, sereh, sushi-seasoning, ui en yuzusap
Keuken: Thais / Nederlands
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, gebonden kippensoep, gevogeltevlees, kippenvlees, magere gekookte ham, broodkruimels, paneermeel en truffel
Keuken: Frans
Ingrediënten: aardappel, bakkeljauw, bloem, extra vierge olijfolie, frituurvet, kabeljauw, klipvis, knoflook, laurier, paneermeel, prei, witte wijn, wortel en zwarte peper
Keuken: Nederlands
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, groente, groentebouillon, paneermeel, peper en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, paneermeel, peper, vis, visbouillon en zout
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, groentebouillon, paneermeel, peper en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bechamelsaus, ei, frituurolie, kerrie, kerriesaus, kokosmelk, kreeftenvlees, paneermeel, rijst en visbouillon
Keuken: Frans
Ingrediënten: agavesiroop, bloem, champignons, grof paneermeel, jonge rode wijn, knoflook, laurier, peper, plantaardige margarine, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegan
Ingrediënten: daikon, havermoutvlokken, ei, roodwier, sojasaus, ui, volkorenmeel en zeezout
Keuken: Japans / Belgisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, garnalenvulling, gehaktvulling, oud brood, peterselie, reuzel, visvulling en vleesvulling
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, druivenpitolie, ei, kruiden, mosterd, nederlandse geitenkaas, paneermeel, runderschenkel en ui
Keuken: Nederlands