Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: abrikozensaus, bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, kastanjepuree, kastanjes, lichte siroop, paneermeel en vanille
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, frituurolie, gepekelde ansjovisfilet, kappertjes, melk, mozzarella, paneermeel, rijst, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, citroenschil, ei, fijn broodkruim, frituurolie, kaneelstokjes, maïzena, suiker en volle melk
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine bonen, ei, eiwit, frituurvet, maggi-aroma, paneermeel, uiensaus, vet en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappelzetmeel, bittere chocolade, custardpoeder, eidooier, eiwit, gelatine, melk, paneermeel, suiker en vanillestokje
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: brood, bruine ragoutsaus, ei, frituurvet, kalfsnier, paneermeel, rundernier en soja
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: blanke saus, broodkruim, duxellesaus, ei, frituurolie, kalfsvleesragout, kruidnagel, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rijst en witte peper
Keuken: Italiaans
Soort: bouillon
Ingrediënten: broodkruim, cayennepeper, ei, eiwit, frituurvet, gruyerekaas, paneermeel, worcestershiresaus en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: bloem, broodkruim, champignons, doperwten, ei, kippenbouillon, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, roomboter, sperziebonen, truffel, water, wortel en zout
Keuken: Spaans
Ingrediënten: amandelspijs, bloem, citroen, eiwit, peer, kaneel, paneermeel en peer
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: beschuit, brood, ei, ham, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, spek en zout
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: selderijblad en witbrood
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, panko, peper, sjalot, spek en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, foelie, gelatine, gevogeltevlees, kalfsjus, knolselderij, niervet, peperkorrels, peterselie, vleesbouillon, witbroodkruim, witte wijn en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: broodkruim, ei, frituurolie, kapoenragout, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bieslook, broodkruim, eendenlever, ei, frituurvet, ganzenlever, kalfsbouillon, konijnenvlees, peterselie, truffel en zout
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, boter, brood, ei, foelie, kalfsnier, laurier, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, water, wortel en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, champignons, eidooier, frituurolie, mosselen en paneermeel
Ingrediënten: ei, kruidige kroketmassa, kwartelei, paneermeel, pureekroketmassa, viskroketmassa en vleeskroketmassa
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappel, bechamelsaus, bloem, boter, ei, eiwit, frituurvet, kabeljauw en paneermeel
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bechamelsaus, ei, fijn wit broodkruim, frituurvet, nootmuskaat, peterselie, stokvis, witte peper, zalm en zout
Ingrediënten: aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, garnalen, kaas, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bittere amandelen, broodkruim, citroenschil, ei, melk, reuzel, rijst, suiker en vanille
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bechamelsaus, broodkruim, cognac, dille, dragon, ei, eidooier, grove zaanse mosterd, kervel, kreeftenvlees, limoensap, spaanse peper en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: beschuit, boter, ei, eidooier, garnalen, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwezerik
Keuken: Nederlands