Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: blanke saus, broodkruim, duxellesaus, ei, frituurolie, kalfsvleesragout, kruidnagel, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rijst en witte peper
Keuken: Italiaans
Soort: bouillon
Ingrediënten: aardappelen, bakkeljauw, ei, frituurolie, groene peper, knoflook, olie, paneermeel, selderijblad, suiker, tomatenpuree, ui en zwarte peper
Keuken: Surinaams
Soort: vis
Ingrediënten: abrikozensaus, bloem, boter, citroenschil, crème anglaise, eidooier, eiwit, fijn broodkruim, griesmeel, krenten, melk, noedels, sabayon, sinaasappelschil, smyrnarozijnen, suiker, tapioca, vanillestokje, vermicelli, vruchtensaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, broodkruim, eiwit, ganzenvet, knoflook, melk, mergpijp, paneermeel, peper, peterselie, sjalot en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, champignons, knoflook, olijfolie, prei, tomaten, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: ei, eidooier, foie gras, frituurolie, madeira, paneermeel, truffel en veloutésaus
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, edelgistvlokken, fijn paneermeel, grof paneermeel, jeneverbessen, kokosmelk, peper, plantaardige margarine, zout, zuurkool en zuurkoolvocht
Keuken: Nederlands
Soort: vegan
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, broodkruim, ei, eidooier, fond, frituurvet, gezouten tong, ham, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, truffel, ui, zout en zwezerik
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, melk, parmezaanse kaas en rijst
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappelzetmeel, bittere chocolade, custardpoeder, eidooier, eiwit, gelatine, melk, paneermeel, suiker en vanillestokje
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, doperwten, ei, matchapoeder, mayonaise, panko, plantaardige olie, ui, witte peper en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, frituurolie, gepekelde ansjovisfilet, kappertjes, melk, mozzarella, paneermeel, rijst, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, boter, brood, ei, foelie, kalfsnier, laurier, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, water, wortel en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, jamón serrano, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ongerookte rauwe ham, ui, volle melk, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, panko, peper, sjalot, spek en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, coca cola, heinz ketchup, mizkan graanazijn, nescafé, peper, srirachasaus en zout
Keuken: Nederlands
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, prei, venkelknol, visafval, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, garnalen, kaas, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: agavesiroop, bloem, champignons, grof paneermeel, jonge rode wijn, knoflook, laurier, peper, plantaardige margarine, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, paneermeel, peper, runderbouillon, rundersoepvlees en zout
Ingrediënten: selderijblad en witbrood
Ingrediënten: banketbakkersroom, eiwit, fijn paneermeel, frituurolie, gedroogde dadels, grof paneermeel, rozijnen en rum
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter en melk
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aardappel, bechamelsaus, bloem, boter, ei, eiwit, frituurvet, kabeljauw en paneermeel
Keuken: Frans
Soort: vis