Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bloem, ei, eidooier, frituurolie, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, zout en zwitserse kaas
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, ei, frituurolie, kerrie, kerriesaus, kokosmelk, kreeftenvlees, paneermeel, rijst en visbouillon
Keuken: Frans
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, panko, peper, sjalot en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, amandelen, ei, frituurvet, witbroodkruim, peper, truffel en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine bonen, ei, eiwit, frituurvet, maggi-aroma, paneermeel, uiensaus, vet en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, broodkruim, eendenlever, ei, frituurvet, ganzenlever, kalfsbouillon, konijnenvlees, peterselie, truffel en zout
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: aardappel, boter, bruine bonen, capucijners, maggi-aroma, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, ui, witte bonen en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, gare kastanjes, kalfsbouillon, knoflook, paneermeel, peper, salie, tijm, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: noten
Ingrediënten: bacon, bloem, ei, eiwit, frituurvet, gehakt, ham, kappertjes, lever, paneermeel, paprika, peper, peterselie, rijst, rookvlees, tomatenpuree en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: broodkruim, ei, frituurolie, konijnenragout, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bacalao, bloem, broodkruim, ei, melk, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: beschuit, brood, ei, ham, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, spek en zout
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: basilicum, bloem, boter, ei, eidooier, kappertjes, knoflook, melk, oude geraspte kaas, paneermeel, patisson, room en sjalot
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, champignons, crêpes, ei, gevogelte, ham, paneermeel en truffel
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, edelgistvlokken, fijn paneermeel, grof paneermeel, jeneverbessen, kokosmelk, peper, plantaardige margarine, zout, zuurkool en zuurkoolvocht
Keuken: Nederlands
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, gebonden kippensoep, gevogeltevlees, kippenvlees, magere gekookte ham, broodkruimels, paneermeel en truffel
Keuken: Frans
Ingrediënten: aubergine, bloed, ei, frituurolie, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, wit broodkruim, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, paneermeel, peper, wildbouillon, wildvlees en zout
Ingrediënten: bechamelsaus, eidooier, eiwit, frituurvet, gerookte ossentong, gruyère, macaroni, magere ham, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatenpuree en tomatensaus
Keuken: Duits
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, eidooier, frituurvet, gehakt, peper, peterselie en sjalot
Keuken: Brits
Soort: bouillon
Ingrediënten: broodkruim, cayennepeper, ei, eiwit, frituurvet, gruyerekaas, paneermeel, worcestershiresaus en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eiwit, fijn griesmeel, melk, poedersuiker, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aioli, azijn, bloem, cayennepeper, ei, frituurolie, gestoofde paprika, knoflook, laurier, lavas, octopus, olijfolie, paneermeel, rode wijn, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vis
Ingrediënten: bacalao, bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, kabeljauwfilet, melk, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ui, volle melk, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans