Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bloem, broodkruim, champignons, doperwten, ei, groentebouillon, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, roomboter, sperziebonen, truffel, water, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: aardappel, boter, bruine bonen, capucijners, maggi-aroma, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, ui, witte bonen en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, kalfsbotten, knoflook, prei, runderbotten, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: aardappel, bechamelsaus, bloem, boter, ei, eiwit, frituurvet, kabeljauw en paneermeel
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, ei, garnalenvulling, gehaktvulling, oud brood, peterselie, reuzel, visvulling en vleesvulling
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: abrikozensaus, bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, kastanjepuree, kastanjes, lichte siroop, paneermeel en vanille
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kalfsbouillon, kippenbouillon, kippenvlees, olie, paneermeel, peper, slagroom, truffel, truffelnat, zout en zwezerik
Keuken: Nederlands
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: broodkruim, cayennepeper, ei, eiwit, frituurvet, gruyerekaas, paneermeel, worcestershiresaus en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: arachideolie, bechamelsaus, broodkruim, cognac, dille, dragon, ei, eidooier, grove zaanse mosterd, kervel, kreeftenvlees, limoensap, spaanse peper en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: beschuit, boter, ei, eidooier, garnalen, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwezerik
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: droge aardappelpuree, ei, frituurvet, paneermeel, peterselie en vleesragout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, garnalen, kaas, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, nootmuskaat, paneermeel, peper en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, champignons, knoflook, olijfolie, prei, tomaten, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, doperwten, ei, matchapoeder, mayonaise, panko, plantaardige olie, ui, witte peper en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bacalao, bloem, boter, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, kabeljauwfilet, melk, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, nootmuskaat, olijfolie, ui, volle melk, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Ingrediënten: bami, ei, frituurvet, nasi goreng en paneermeel
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, kalfsbouillon, kalfssoepvlees, paneermeel, peper en zout
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, ei, frituurolie, maïs en paneermeel
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, bloem, boter, ei, eidooier, kappertjes, knoflook, melk, oude geraspte kaas, paneermeel, patisson, room en sjalot
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, druivenpitolie, ei, kruiden, mosterd, nederlandse geitenkaas, paneermeel, runderschenkel en ui
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, groentebouillon, paneermeel, peper en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, citroen, ei, eiwit, frituurvet, griesmeel, melk, paneermeel en suiker
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, ei, frituurolie, kippenlevers, oesters, paneermeel, peper, sjalot, witte wijn, zout en zwezerik
Keuken: Brits