J. Priewe, J.-L. Barde en H. Holler - Wijn uit de nieuwe wereld

Wijn uit de nieuwe wereld

Argentinie Chili Zuid-Afrika Californie Australie Nieuw-Zeeland

Een boek van J. Priewe, J.-L. Barde en H. Holler

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wijn uit de nieuwe wereld, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De wijnwereld is in ontwikkeling. Landen als Chili, Zuid-Afrika, Argentinië, Australië, Nieuw Zeeland en Californië duiken aan het eind van de twintigste eeuw op als belangrijke wijnlanden. Ze produceren niet alleen gunstig geprijsde wijn. Ze leveren

Ook een kwaliteit waarvan de Europeanen tot dus ver meenden dat zij die alleen zelf konden maken. De Nieuwe Wereld vormt voor de Oude Wereld een uitdaging. Dit boek maakt duidelijk waarom wijn van cabemet sauvignon en merlot, chardonnay

En sauvignon blanc in de Nieuwe anders smaakt dan in Europa. probeert u vertrouwd te maken mei sommige landen zo typische specialiteiten als Shiraz, Malbec, Pinotage en Zii


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken