Rudolf Pierik - Wijnen van Chili en Argentinie

Wijnen van Chili en Argentinie

Een boek van Rudolf Pierik

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wijnen van Chili en Argentinie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Prof.Dr.I. R.L.M. Pierik is emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaankweek. Van zijn hand verschenen vanaf 1996 de volgende wijnboeken: ‘Port’, ‘Wijnwijsheden’ (in drie delen), ‘Rode Bordeaux’, ‘Is wijn gezond (de rol van alcohol)’, ‘Spaanse Wijnen’, ‘Verzamelde Wijnwijsheden’, ‘Portugese Wijnen’, ‘Duitse Wijnen’ en ‘Zuid-Franse Wijnen’. Drie van deze boeken ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in 1999, 2002 en 2003.Zijn meest recente boeken zijn: ‘Wijngedichten’, ‘Wijntechnologie en Biochemie’, ‘Wijnhistorie’. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: ‘Wijn, Alcohol en Gezondheid’, ‘Wijn in Spreekwoorden, gezegden en in de Bijbel’ en ‘Wijn proeven, geur, smaak en fouten’.En dan nu de Wijnen van Chili en Argentinie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken