E.L. Ortiz - De Mexicaanse keuken

De Mexicaanse keuken

Een boek van E.L. Ortiz

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Mexicaanse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De grote invloed die Mexico heeft gehad op de wereldwijde keuken wordt vaak onderschat. Ingrediënten als paprika’s, pepers, avocado, koriander, maïs, bonen, tomaten en chocolade beschouwen we tegenwoordig als heel normaal, zonder erbij stil te staan dat deze oorspronkelijk uit Mexico afkomstig zijn. Door de ontmoeting tussen de oude en nieuwe wereld werd de rijke Mexicaanse keuken werd aangevuld met koloniale ingrediënten, en Mexicaanse gerechten als taco’s, tortilla’s en guacamole hebben de hele wereld veroverd. De Mexicaanse keuken biedt een onmetelijke rijkdom aan ingrediënten en recepten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken