Gary Rhodes, G. Rhodes, A. Blake en Ally Blake - De nieuwe Britse keuken

De nieuwe Britse keuken

meer dan 170 tongstrelende gerechten van de populairste kok van Engeland

Een boek van Gary Rhodes, G. Rhodes, A. Blake en Ally Blake

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De nieuwe Britse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Gary Rhodes, de bekende BBC-kok, toont in DE NIEUWE BRITSE KEUKEN zijn veelzijdige kooktalenten. In meer dan 170 recepten wordt duidelijk waarom hij een van de populairste én origineelste chefkoks van Engeland is.

Door gebruik te maken van goede, zuivere ingrediënten heeft Gary Rhodes de traditionele Britse keuken nieuw leven ingeblazen. Klassieke favorieten als Geroosterd lamsvlees en Yorkshire Pudding weet hij om te toveren tot moderne, verfijnde gerechten.

Vernieuwende recepten als Soep van rode mul en Reepjes eend met Thaise noedels doen ie het water in de mond lopen. Hetzelfde geldt voor gerechten als Gerookte-schelvistaart met gegrilde heilbot en Ierse aardappelcakes. Rhodes weet met enkele eenvoudige ingrediënten een feest van smaken te creëren.

Uiteraard ontbreken de vegetarische recepten niet. Maar Rhodes is ook beroemd om zijn desserts. Zijn creaties behelzen onder andere Chocolade en pruimen souffié-cake, Kersen- en amandeltaart met peren-sorbet, maar ook de echte Christmas Pudding en American Cheesecake.

DE NIEUWE BRITSE KEUKEN is een kookboek voor elke gelegenheid, van eenpansmaaltijd tot feestdiner.

Gary Rhodes werd niet alleen tweemaal bekroond met een Michelinster, ook ontving hij de prestigieuze CATEY Special Award, de Oscar van de Britse voedselindustrie, voor zijn grote bijdrage aan de verbetering van de Britse keuken. Zijn kookprogramma’s bij de BBC worden geroemd. Maar tot zijn meest glorieuze momenten behoorde het winnen van de beker door Manchester United en het kampioenschap van diezelfde club - tweemaal.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken