Netty Engels-Geurts en Charles Maclean - Limburg op z'n lekkerst

Limburg op z'n lekkerst

Een boek van Netty Engels-Geurts en Charles Maclean

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Limburg op z’n lekkerst, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het beroemdste kook- en bakduo uit Limburg vormt het echtpaar Wil en Netty Engels-Geurts. Zij specialiseerden zich jaren geleden al in de Limburgse keuken en schreven vele boeken met recepten die zij verzamelden, sorteerden en allemaal zelf uitprobeerden. Zij treden veel en vaak in contact met mensen uit de hele provincie en krijgen en geven veel tips over lekker eten op basis van tradities, die zij ook op fraaie wijze met verhalen en anekdoten weten te verklaren.

Limburg op z’n lekkerst verscheen voor het eerst in 1997. Sindsdien volgde druk op druk. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden populair zijn gebleven. En als gevolg van de activiteiten van het Thullse tweetal zullen ze dat ook nog lang zijn.
Soep, vlees, groenten, aardappelen, fruit, nagerechten, gebak en vlaai staan hier uitgebreid beschreven, zodat u een complete maaltijd kunt samenstellen.

Dit is een verzameling hartige, zoete, zure, maar bovenal echt Limburgse recepten, die zelfs de onervaren kok de weg wijzen bij het tot stand brengen van een feestelijke, smakelijke en gezonde maaltijd. Veel plezier ermee.

Kijk ook op www.uitgeverijtic.nl


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken