Cornelia Schinharl, J. Zipprick en C. Schinharl - De Frans-Mediterrane Keuken

De Frans-Mediterrane Keuken

Een boek van Cornelia Schinharl, J. Zipprick en C. Schinharl

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Frans-Mediterrane Keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een culinaire reis langs de Côte d'Azur, de Provence en de Languedoc-Roussillon.

De Frans-mediterrane kust is ongeveer 540 kilometer lang: van de citroenbomen aan de Italiaanse grens tot de ansjovishandelaars aan de Spaanse grens, langs geurige olijfolie, uitstekende wijnen, smakelijke worst en verse oesters, dwars door drie regio's die allemaal hun eigen identiteit hebben. In dit prachtig geïllustreerde boek gaat u op culinaire reis door drie streken: de Provence, de Côte d'Azur en de Languedoc-Roussillon. Klassiekers als ratatouille, bouillabaisse en chocolademousse worden afgewisseld met verfijnde nieuwe gerechten zoals venusschelpen in peterseliesaus, geitenkaasterrine met paprikacoulis en lavendelcrème met frambozen Geniet van de zonnige Zuid-Franse keuken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken